Welkom inloggen of registreren
Winkelwagen
Geen producten
0,00 € Verzending 0,00 € Totaal
Winkelwagen Afrekenen
Categorieën
Recepten (430)
Huid Tips (109)
Thee ideeën (6)
Info (248)
Rineke Dijkinga (187)
Alka Vitea (13)
Haar Tips (19)
Orangefit (27)
Social Media (194)
Noets (12)
Nieuwsbrief (17)
Activiteiten (9)
Winkels (4)
Sorteer op -- Prijs: oplopend Prijs: aflopend Product naam: A tot Z Product naam: Z tot A Op voorraad
Toon: 12 24 60 Producten per pagina
Artikelen: 12 24 60
Helaas is over dit artikel nog geen verdere informatie beschikbaar.
Anijs geeft een heerlijk aroma aan je gerecht en kan daarnaast een medicinale werking hebben.
Kardemom is familie van de gemeber. De smaak van kardemom is te omschrijven als zoet met een hint naar bergamot, citroen en kamfer en de reuk is scherp.
Voeg foelie toe aan zoete desserts zoals pudding en rijstpap maar ook aan hartige gerechten zoals vis, stoofvlees, soepen, sauzen en bechamelsaus. De beste vleesgerechten bevatten foelie in plaats van nootmuskaat
Foelie is het omhulsel (zogenoemde zaadrok) van de nootmuskaat. Het heeft een warm, aromatisch, fijne en subtiele smaak met een citroenachtige zoetheid en een zer krachtige bitterheid. Foelie kan je toevoegen aan zowel hartige als zoete gerechten.
De smaak van karwij/kummel ligt tussen komijn en dille. Het geeft smaak aan suddergerechten, (zuur)kool, soepen en sauzen of zelfs aan roggebrood. Doseer karwijzaad zelf naar smaak.
4 Seizoenen peper, wie kent het niet. Het is een heerlijk mix van 4 soorten, de zwarte, witte, groene peperbessen en de roze die geen echte peper is. vier seizoenenpeper is een in de keuken veel gebruikte specerij met een licht scherpe smaak.
Kruidnagel is een in de keuken veel gebruikt specerij met een uitgesproken smaak. Kruidnagels zijn de gedroogde, nog gesloten bloemknoppen van de kruidnagelboom.
Kummelzaad/Karwijzaad zorgt onder meer voor de specifieke smaak van roggebrood en hartig gebak. Karwijzaad wordt verder ook gebruikt in koolschotels, zuurkoolsoep, suddergerechten.
Mosterdzaad wordt gebruikt voor het maken van mosterd, instoofpotten, roomkaas. In de Indische keuken wordt voor het gebruik in gerechten bruin mosterdzaad verhit om een nootachtige smaak te geven. De hele zaadjes geven in vergelijking tot andere specerijen weinig geur af. Mosterdzaad is een van de meest gebruikte inmaakkruiden voor onder andere augurken...
Zwarte peper versterkt de smaak van bijvoorbeeld vlees, en geeft een pittige smaak aan soep en puree. Zwarte peper wordt ook (met mate) in sommige gebaksoorten gebruikt, bijvoorbeeld in pepernoten
Rode Pilaren™ © 2020 - All Rights Reserved. Drogisterij keten in Zeeland : Goes, Middelburg, Vlissingen en Brabant : Bergen op Zoom
KlantenService