Publicatie datum
18-10-2018 12:37:01
Categorie
Recepten
PESTO SAUS
RAWMEZAN
Was en schil de courgette, zoete aardappel en koolrabi.
Draai met de “Spirooli spagehetti slicer” de pasta.
Knip de spaghetti met een schaar op de juiste lengte.
Voeg de olijfolie en zout toe en masseer deze lichtjes in de pasta.
Snij de ruccola (niet al te fijn) en meng deze samen met de kleingesneden
zongedroogde tomaatjes door de pasta.
Blend alle ingrediënten in de Magimix tot een gladde pesto.
Indien de saus te dik is, voeg er een paar lepels water aan toe.
Pulse blend alle ingrediënten tot een korrelig strooisel. Serveer de spaghetti met een schepje pesto en garneer met de rawmezan.
Recept geschikt voor: 4 personen
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 0 minuten
Totale bereiding: 20 minuten
Bron: Aman Prana
KlantenService