Publicatie datum
22-06-2018 10:54:10
Categorie
Recepten
Voorbereidingstijd: / Kooktijd: / Wachttijd: / Totale bereidingstijd:
Zorg dat je een grote kom hebt.
Snij de papaya in 2. Verwijder de zaden, schil de twee helften en snij ze in grove stukken. Doe de papaya in de kom.
Neem de avocado, snij deze ook in 2 en verwijder de pit. Om het vruchtvlees van de avocado gemakkelijk uit de schil te halen maak je 2 verticale sneden erin en daarin 3 horizontale sneden.
Met een lepel kan je nu makkelijk de grove stukken uit de schil halen.
Voeg de avocado bij de papaya, meng ze voorzichtig en strooi er 1 eetlepel Orac Botanico mix en 1 theelepel Gula Java Rooibos over.
Pers dan de 3 limoenen over het geheel. Neem de verse koriander, hak deze grof en voeg deze toe aan de salade. Meng voorzichtig alles door elkaar.
Rooster de pindanoten, vijzel ze fijn en strooi ze over de salade als afwerking.
Makkelijk, lekker en supergezond!
Deze salade is het lekkerst als hij goed gekoeld is.
Bron: Noble House
KlantenService