Publicatie datum
21-09-2021 12:04:01
Categorie
Recepten
, Social Media
Bloemkoolvelouté met hazelnoot, champignon en zwarte knoflook
Bloemkoolvelouté met hazelnoot, champignon en zwarte knoflook van Philippe Van den Bulck is te bereiden in 60 minuten. Je maakt dit gerecht met Fleur de sel, Gebakken knoflook, Olijfolie - Hermanos Catalan, Walnootolie, Zwarte knoflook & Zwarte knoflook poeder van Amanprana. Dit recept uit de Belgische, Nederlandse & Franse keuken is heerlijk als Lunchgerechten, Voorgerechten & Soep. Tevens past het perfect in een Lactosevrij, Vegetarisch, Glutenvrij & Veganistisch dieet.
Recept geschikt voor: 5 personen
Voorbereidingstijd: 30 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Totale bereiding: 60 minuten
Philippe van den Bulck is een echte creatieve groentekok. Hij maakt er inspiratie van om mensen te inspireren van een rijke keuken. Hij kookt zonder vlees maar wel met heel veel groenten. Hij is naast kok ook een foodstylist en foodwriter en heeft in veel bekende restaurants gewerkt. Door op te groeien in de streek van Mechelen werd hij omringd door honderden tuinders, dicht bij de Mechelse Veilingen. Zijn liefde voor groenten is dan ook hier begonnen, iets waar hij vele jaren later zijn passie van zou maken. Zo was hij werkzaam bij El Bulli en Le Cirque in New York. Daarnaast is hij culinair adviseur bij EVA (Ethisch Vegetarisch
Bron: Amanprana.eu & Philippe Van den Bulck
KlantenService