Publicatie datum
28-01-2025 18:20:28
Categorie
Recepten
Kun je chocoladevla maken zonder ei? En zonder maizena? Is that even possible? Oh jazeker. Deze choco vla van Monique van der Vloed heeft het allemaal. Een no-worries chocoladevla met alleen pure, goede, gezonde ingrediënten. Want die pakjes custard: daar doen we natuurlijk niet aan. Jij kunt dit helemaal zelf. Vla maken zonder klontjes doe je door de arrowroot eerst in koude vloeistof (very important) op te lossen, en daarna pas toe te voegen. Je bepaalt zelf hoe dik je de vla wilt hebben, want je laat de chocoladevla net zolang op het vuur staan tot het jouw favo dikte bereikt heeft. Oh en dit is echt een stiekeme favoriet geworden bij ons kookteam. Proberen dus!
Dit heb je nodig
Chef
Monique doet diepgaand onderzoek naar gezonde en niet-gezonde producten en de achtergrond ervan. Ze staat voor meukvrij en eet meestal plantaardig. Feitelijk en genuanceerd. Hét blog als je de waarheid wilt weten over voeding. Check moniquevanderdvloed.nl
Bron:
Terrasana
https://www.terrasana.nl/recept/chocoladevla
KlantenService