Publicatie datum
24-09-2019 13:30:24
Categorie
Recepten
, Rineke Dijkinga
Uien en knoflook fruiten in wat kokosolie. Daarna het water met de bouillontabletten, de doperwten en de in stukken gesneden knolselderij of pastinaak toevoegen en de groenten gaar laten worden. Dan de kruiden erbij doen.
Pureren met de staafmixer. Nog even aan de kook brengen en er een rauw ei door kloppen. Daarna pan van het vuur halen. Op het laatst een scheut olijfolie of een lepel kokosolie erdoor doen.
Als je geen ei door de soep hebt gedaan kun je het opdienen met een heel klein beetje zure room. Garneren met wat kiemen.
Door de combinatie van knoflook, ui, kiemen, gemalen brandnetel en rozemarijn is deze soep een mooie ‘antioxidanten bom’.
Recept uit het kookboek “Weten van (h)eerlijk eten van R.Dijkinga, orthomoleculair en natuurgeneeskundige...
Bron: AmanPrana & Rineke Dijkinga
KlantenService