Publicatie datum
13-08-2024 15:07:16
Categorie
Recepten
, Rineke Dijkinga
Peulvruchten koken en de laatste minuut evt. de knoflook erbij doen. Vervolgens pureren, inclusief de zongedroogde tomaten. Dan de rest van de ingrediënten toevoegen en proeven. Maak het helemaal naar eigen smaak. Meer of minder pittig, meer of minder citroenachtig. Wat jij lekker vindt!
Serveertips:
*Hummus wordt traditioneel gemaakt van kikkererwten. Maar je kunt ook kiezen voor tuinbonen, doperwten, veldertjes, linzen of een combinatie maken van meerdere peulvruchten.
Ingrediënten
Rineke is opgeleid als natuurgeneeskundig- en orthomoleculair therapeut. Ruim 15 jaar lang heeft ze mensen met chronische klachten begeleid in haar praktijk op het gebied van voeding en leefstijl. Inmiddels richt ze zich volledig op het inspireren van mensen om te kiezen voor onbewerkt, gezond, duurzaam en divers voedsel via haar boeken, lezingen, platforms, magazines en trainingen. Omdat het voor veel mensen moeilijk bleek om gezond eten in de praktijk te brengen, begon ze in 2011 boeken te schrijven.
(H)eerlijke recepten plus uitgebreide achtergrondinformatie om je gezondheid positief te beïnvloeden, vormen in alles wat ze schrijft de rode draad. Het geld van haar bestsellers investeert ze grotendeels in hun biodiversiteitsproject Heerlijk Westerwolds Land. Door een boek te kopen of cadeau te geven ondersteun je niet alleen haar gedachtengoed maar maak je het ook mogelijk dat Rineke volledig onafhankelijk van subsidies, adverteerders of financiers haar jarenlange kennis en recepten gratis kan blijven delen.
Bron:
Rineke Dijkinga
https://rinekedijkinga.nl/recepten/hummus-met-zongedroogde-tomaten-2/
KlantenService