Publicatie datum
15-10-2019 12:36:08
Categorie
Recepten
Kook de basmati rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snij de ui, knoflook en gember heel fijn en fruit ze in de rode palm olie (drie minuutjes). Voeg de in stukjes gesneden pompoen, paprika en pastinaak toe en roerbak het geheel eventjes.
Bestrooi met koriander, komijn, cayennepeper, kerrie en kaneelpoeder en roerbak even.
Voeg de kokosmelk, het water en de bouillonpoeder toe en breng aan de kook. Laat het geheel 15 min op matig vuur koken.
Voeg tegen het eind van de kooktijd beetje bij beetje het kokosmeel toe tot de gewenste consistentie bereikt is.
Breng op smaak met wat citroensap.
Haal van het vuur en bestrooi met de verse koriander.
Recept geschikt voor: 4 personen
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Totale bereiding: 40 minuten
Bron: Aman Prana
KlantenService