Linzensalade met spinazie en geitenkaas

Publicatie datum 08-11-2016 08:24:25
Categorie Recepten

De smaak en eenvoud van deze linzen past perfect bij de frisse spinazie en de smeuiige geitenkaas.|
Dit is een combinatie om je vingers bij af te likken.
Een herfstsalade is geboren….

Bereiding
Breng de linzen in ruim water aan de kook en laat deze 25 minuten op een laag vuur doorkoken.
Verdeel de spinazie over 2 borden, snij de ui en geitenkaas in kleine stukjes en doe hetzelfde met de dadels.
Verdeel de linzen over de borden en voeg de gesneden ingredienten en tot slot de amandelen en het hennepzaad toe.
Beetje peper en zout naar smaak toevoegen en smullen maar!

Ingredienten:

  • 150 gram Du Puy linzen
  • 200 gram spinazie
  • 100 gram hollandse geitenkaas
  • 1 rode ui
  • 6 dadels
  • handje amandelen
  • 2 eetlepels hennepzaad

Deel deze tip