Publicatie datum
11-09-2019 11:11:35
Categorie
Recepten
Fruit in een beetje kokosolie de grof gehakte uien en de courgettes.
Strooi er de kruiden over.
Zet de groenten net onder de bouillon en laat het geheel even doorkoken.
Mix alles, samen met de verse munt en koriander.
Giet er net voor het opdienen de yoghurt door die je op smaak hebt gebracht met munt en koriander en een eetlepel pesto.
Recept geschikt voor: 4 personen
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Totale bereiding: 40 minuten
Raz el Hanout is een mengeling van een dertigtal verschillende kruiden waaronder gekende zoals komijn, chili, koriander, muskaat, kaneel, cardamon,.. tot zeldzame en verrassende smaken zoals rozenknop, indische smaken, bessen, …
Zijn sterk aroma maakt al snel plaats voor een warme en pittige smaak.
Raz el Hanout betekent “chef” of hoogste in rang want in Marokko mocht enkel de belangrijkste persoon deze “geheime” mengeling volgens de regels van de kunst samenstellen.
Bron: AmanPrana
KlantenService