Publicatie datum
13-10-2020 12:08:55
Categorie
Recepten
Pizza met rucola en zwarte champignons van Philippe Van den Bulck is te bereiden in 90 minuten. Je maakt dit gerecht met Kruidenmixen, Kokosbloesemsuiker, Fleur de sel, Olijfolie - Verde Salud, Zwarte knoflook, Gebakken knoflook & Zwarte knoflook poeder van Amanprana. Dit recept uit de Italiaanse keuken is heerlijk als Tapas & hapjes, Hoofdgerechten & Pasta.
Recept geschikt voor: 1 personen
Voorbereidingstijd:60 minuten
Bereidingstijd:30 minuten
Totale bereiding: 90 minuten
Philippe van den Bulck is een echte creatieve groentekok. Hij maakt er inspiratie van om mensen te inspireren van een rijke keuken. Hij kookt zonder vlees maar wel met heel veel groenten. Hij is naast kok ook een foodstylist en foodwriter en heeft in veel bekende restaurants gewerkt. Door op te groeien in de streek van Mechelen werd hij omringd door honderden tuinders, dicht bij de Mechelse Veilingen. Zijn liefde voor groenten is dan ook hier begonnen, iets waar hij vele jaren later zijn passie van zou maken. Zo was hij werkzaam bij El Bulli en Le Cirque in New York. Daarnaast is hij culinair adviseur bij EVA (Ethisch Vegetarisch Alternatief).
Bron:Amanprana.eu
KlantenService