Quinoa pannenkoek met appel en ahornsiroop

Publicatie datum 14-12-2017 08:30:33
Categorie Recepten

Ingrediënten

(Voor 2 pers.)

Bereiding

Voorbereidingstijd: / Kooktijd: / Totale bereidingstijd:

Klop de eieren en het eigeel goed los met 1/3 van de  rijstmelk,  doe er dan de rest van de melk bij en zeef er langzaam het quinoameel onder. De suiker, vanillesuiker en zout toevoegen en alles goed mengen tot een glad beslag.

Was de appelen, maak ze droog, verwijder het klokhuis met een appelboor, en snij ze in dunne, ronde schijven. Bak de appelen kort aan in een beetje kokosolie en overstrooi ze tijdens het bakken met een beetje kaneelpoeder en rietsuiker zodat ze mooi kleuren en karamelliseren. Schep ze uit en hou apart.

Maak je pan zuiver, laat er een klein klontje kokosvet in verhitten en schep er een dun laagje beslag in. Even laten bakken, enkele schijven gebakken appels erop en weer een dun laagje beslag. Op laag vuur bakken en omkeren. Dien op met ahornsiroop.

Bron: Noble House

Deel deze tip