Publicatie datum
01-05-2018 07:50:58
Categorie
Recepten
Voorbereidingstijd: / Kooktijd: / Totale bereidingstijd:
De rijst met de speltmelk en 8 eetlepels kokosbloesemsuiker aan de kook brengen en daarna de temperatuur zo laag mogelijk zetten. Met een deksel op de pan ca. 25 minuten laten trekken. Daarna het puddingpoeder met de havermelk en amandelroom vermengen en het binnenste pitjes van de vanillestokje toevoegen. Dit mengsel aan de gekookte rijst toevoegen en vervolgens in een ovenschaal scheppen. Vervolgens de pit uit de mango´s verwijderen, deze schillen en in blokjes snijden. Dit op het de rijstpap verdelen en alles bij 180°C gedurende 30 - 45 minuten in een voorverwarmde oven bakken.
Vervolgens 2 eetlepels kokosbloesemsuiker met 1 theelepel kaneel mengen en vervolgens deze topping over iedere portie rijstpap met mango en kokosbloesemsuiker strooien en dan serveren! Een gezond dessert
Bron: Noble House
KlantenService