Romige aspergesoep met peterselie en hennepolie

Publicatie datum 02-06-2018 10:57:23
Categorie Recepten

Ingrediënten voor Romige aspergesoep met peterselie en hennepolie

(4 personen)

Bereidingstijd

Voorbereidingstijd: / Kooktijd: / Totale bereidingstijd:

Bereiding: romige aspergesoep met peterselie en hennepolie

De asperges schill en en in lange stukken van ongeveer 5cm snijden. De asperges vervolgens in hennepolie met knoflook scherp aanbraden tot dat de asperges een kleur krijgen. Vervolgens het mengsel met water afblussen en samen met de groentebouillon en de amandelcrème circa 10 minuten zachtjes laten koken.

Vervolgens alles in een blender doen en het mengsel minstens 5 minuten lang pureren. Daarna de aspergesoep aromatiseren met peper, zout en de kruiden. Als afwerking de peterselie en peulen grof hakken en over de aspergesoep strooien. Met een beetje brood serveren en genieten van de romige aspergesoep! Zelf soep maken kan zalig zijn.

Bron: Noble House

Deel deze tip