Publicatie datum
17-11-2020 10:04:39
Categorie
Recepten
Stamppot van veldsla met zwarte knoflook van Philippe Van den Bulck is te bereiden in 40 minuten. Je maakt dit gerecht met Fleur de sel, Kokosolie, olijfolie en rode palmolie, Olijfolie - Verde Salud, Zwarte knoflook poeder & Zwarte knoflookteentjes van Amanprana. Dit recept uit de Belgische & Nederlandse keuken is heerlijk als Hoofdgerechten & Stamppot. Tevens past het perfect in een Vegetarisch, Veganistisch & Lactosevrij dieet.
Philippe van den Bulck is een echte creatieve groentekok. Hij maakt er inspiratie van om mensen te inspireren van een rijke keuken. Hij kookt zonder vlees maar wel met heel veel groenten. Hij is naast kok ook een foodstylist en foodwriter en heeft in veel bekende restaurants gewerkt. Door op te groeien in de streek van Mechelen werd hij omringd door honderden tuinders, dicht bij de Mechelse Veilingen. Zijn liefde voor groenten is dan ook hier begonnen, iets waar hij vele jaren later zijn passie van zou maken. Zo was hij werkzaam bij El Bulli en Le Cirque in New York. Daarnaast is hij culinair adviseur bij EVA (Ethisch Vegetarisch Alternatief).
KlantenService