Publicatie datum
15-06-2021 15:39:48
Categorie
Recepten
, Social Media
Vegetarische wraps met oesterzwammen en zwarte knoflook pasta van Chantal Voets is te bereiden in 20 minuten. Je maakt dit gerecht met Fleur de sel, Kokosbloesemsuiker, Kokosolie, Zwarte knoflook & Zwarte knoflook pasta van Amanprana. Dit recept uit de Mexicaanse, Belgische, Nederlandse & Franse keuken is heerlijk als Lunchgerechten, Vegetarische hapjes & tapas, Bijgerecht, Groenteschotel & Salade. Tevens past het perfect in een Vegetarisch & Veganistisch dieet.
Wat zijn wraps?
Wraps zijn een soort dunne pannenkoeken die meestal gemaakt worden van maรฏs- of tarwemeel, maar je vind ze ook glutenvrij. De โpannenkoekโ beleg je met verschillende ingrediรซnten en rol je dicht (to wrap = oprollen). Wraps vind je in verschillende soorten en maten, maar wist je dat je ze ook heel makkelijk zelf kan maken?
Neem 200 gram bloem, 125 ml water, snufje fleur de sel en 1 eetlepel olijfolie en meng deze ingrediรซnten, in 5 minuten, tot een homogeen mengsel. Dek het mengsel af met een vochtige doek en laat het een half uur rusten. Vervolgens verdeel je het deeg in zes gelijke stukken. Van elk stuk draai je een balletje en dit rol je uit tot een platte cirkel met de hulp van een deegroller. Vervolgens bak je de tortilla wrap รฉรฉn minuut aan elke kan in een droge koekenpan.
Vul je wraps met het mengsel dat je hierboven hebt gemaakt en geniet van deze zalige vegetarische wraps!
Bron: AmanPrana.eu & Chantal Voets
KlantenService