Publicatie datum
08-01-2019 11:10:45
Categorie
Recepten
Voor de wafeltjes
250 g zoete aardappel (1 grote) geschild, in stukken gesneden en gekookt
200 g boekweitmeel
200 ml amandeldrink
4 eieren
½ el glutenvrije bakpoeder
1 eetlepel kokosbloesemsuiker
1 eetlepel kokosolie
+ extra om wafelijzer in te vetten
Voor de topping:
1 mango
1 eetlepel kokosolie
1 theelepel Gula Java Safraan
1 eetlepel eetbare bio bloemen
1 theelepel Kurkuma Latte
Mix de zoete aardappel in de blender met het boekweitmeel, de amandeldrink, de eieren, het bakpoeder, de olie, de kokosbloesemsuiker en een snufje zout.
Verhit het wafelijzer, vet het in en bak de wafels.
Snij ondertussen de mango in kleine stukjes, warm deze op in een beetje kokosolie en voeg er 1 eetlepel Latte Kurkuma aan toe. Lekker als topping op je wafel, samen met een theelepeltje GJ safraan en werk af met de eetbare bio bloempjes – Origineel en lekker!
Recept geschikt voor: 14 porties
Voorbereidingstijd: 25 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Totale bereiding: 55 minuten
Bron: Aman Prana
KlantenService