De Gula Java Fin van Amanprana is biologische kokosbloesem poedersuiker; ideaal voor de bereiding van fijn gebak en taarten en om desserts mee af te werken. Gula Java kan je gebruiken ter vervanging van suiker of siroop. Uitgeroepen tot meest duurzame suiker door de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO).
Gula Java Fin: Kokosbloesem poedersuiker; ideaal in fijn gebak en taarten en om desserten af te werken. Gula Java kan je overal gebruiken ter vervanging van suiker of siroop. Uitgeroepen tot meest duurzame suiker door de Voeding & Landbouw Organisatie (FAO).
Ingrediënten: 100% ongeraffineerde kokosbloesem poedersuiker1,2, 460g, Bovis 8.500, -30 Yin, GI 35, Orac 2.200/100g
Gemiddelde voedingswaarde
|
per
|
100g
|
• Energie |
1633Kj/390kcal
|
• Vetstoffen |
0,12g
|
- waarvan verzadigd
|
0,11g
|
• Koolhydraten |
92,3g
|
- waarvan suiker
|
92,1g
|
• Vezels |
2,2g
|
• Eiwitten |
1,8g
|
• Zout |
0,1g
|
Wat is Gula Java?
Gula Java is de kokosbloesemsuiker (bio kokossuiker)uit Java. De zoete nectar van de kokosbloesem is een gekoesterde rijkdom, door tappers hoog in de kokosbomen geoogst. Boven het houtvuur in de ketel verandert de nectar langzaam roerend in een heerlijke, ongeraffineerde rijke suiker. Om jou op elk moment van de dag te laten genieten van haar zoetheid en zachte karamelsmaak.
Gula Java kan je gebruiken ter vervanging van riet- of bietsuiker, agave, ahorn of siroop. In thee en koffie, heerlijk op appels in de oven, gebakken bananen, pannenkoeken, taarten, wafels, gebak en cake. Perfect in cocktails (vb Mojito, Caipirinha,...). Als decoratief suikerrandje aan je glas. Om gerechten af te werken en Aziatische recepten met Gula Java hun authenticiteit te geven. Ideaal tussendoortje voor extra energie.
Glycemische Index: Hoe lager de GI, des te stabieler je suikerspiegel |
Orac-waarden: ORAC is een manier om de antioxidatieve kracht van voeding te weten. ORAC is de afkorting van "Oxygen Radical Absorbence Capacity" en geeft ons in idee hoeveel antioxidanten voeding bevat om ons in staat te stellen er de voordelen van te kunnen plukken. De gemiddelde persoon zou 3000-5000 eenheden per dag moeten consumeren. Hoe hoger de Orac, des te meer antioxidanten je voeding bevat
|
..per 100 gr
|
|
KlantenService