Cacao Boter Bio Mattisson
13,95 €
Cacao Boter is afkomstig uit Zuid-Amerika en wordt verkegen na het persen van Cacao bonen.
13,95 €
Cacao Boter is afkomstig uit Zuid-Amerika en wordt verkegen na het persen van Cacao bonen.
Cacao Boter is afkomstig uit Zuid-Amerika en wordt verkegen na het persen van Cacao bonen.
Gebruik en bewaren
Het versmeltingspunt van Cacao Boter ligt rond de 35 graden Celcius. Koel, droog en afgesloten bewaren.
Allergenen
Geen.
Ingrediënten
100% Biologische Cacao Boter.
Voedingswaarde per 100 g, vitaminen en mineralen % ADH per 100 g*
Energie 3677 kJ / 894 kcal
Vet 99 g
waarvan verzadigd 64 g
Koolhydraten 0.3 g
waarvan suikers 0.3 g
Vezels < 0.1 g
Eiwitten 0.3 g
Zout 0.02 g
* ADH: aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
KlantenService