Biologische Kombucha - Gember & Matcha Mattisson

5,95

De basis van deze Kombucha is Matcha thee aangevuld met gember. Door het speciale proces van fermenteren bevat de kombucha minder dan 0,2 gram restsuiker per 100 ml. De kombucha wordt niet gepasteuriseerd.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Wat is Kombucha?

Kombucha wordt gemaakt van verse thee, rietsuiker en een levend ferment. Dit levende ferment is een mix van verschillende bacteriën en gisten die de suiker ‘opeten’. Tijdens het gistingsproces ontstaan onder andere zuren, gisten en enzymen. 

Mattisson Kombucha 

De basis van deze Kombucha is Matcha thee aangevuld met gember. Door het speciale proces van fermenteren bevat de kombucha minder dan 0,2 gram restsuiker per 100 ml. De kombucha wordt niet gepasteuriseerd.

Voordelen Kombucha

Kombucha bevat levende probiotica bacteriën, oftewel je goede darmbacteriën. Deze vormen een belangrijk onderdeel van de darmflora.

Gebruik Kombucha

Bouw het drinken van Kombucha langzaam op om te kijken hoe je lichaam erop reageert.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)  

Gebruik en bewaren

Koel, droog en afgesloten bewaren. Ook na openen houdbaar tot aangegeven THT, mits goed afgesloten.

Ingrediënten

Smaak Gember & Matcha
ingrediënten Water, levend kombuchaferment*, rietsuiker* (omgezet tijdens de fermentatie), ginger* 1,5%, matcha* 0,3%.
voedingswaarde per 100 ml
energie 18,4 kJ / 4.4 kcal
vet < 0.1 g
vet waarvan verzadigd < 0.1 g
koolhydraten 0,9 g
waarvan suikers < 0.2 g
eiwitten < 0.1 g
vezels 0 g
zout < 0.01 g
alcohol < 1,0% vol

Schrijf uw recensie

Biologische Kombucha - Gember & Matcha Mattisson

Biologische Kombucha - Gember & Matcha Mattisson

De basis van deze Kombucha is Matcha thee aangevuld met gember. Door het speciale proces van fermenteren bevat de kombucha minder dan 0,2 gram restsuiker per 100 ml. De kombucha wordt niet gepasteuriseerd.

Schrijf uw recensie