Rijstmeel Bio Mattisson
4,95 โฌ
4,95 โฌ
Rijstmeel is gemaakt van gemalen volkoren rijst en heeft een neutrale smaak. Rijstmeel bevat geen gluten.
Land van herkomst: EU en niet EU
Gebruik en bewaren
Rijstmeel kan gebruikt worden voor het bakken van koekjes en crackers. Kan ook aanvullend gebruikt worden in pannenkoekenbeslag, wafeldeeg en ander gebak. In combinatie met andere glutenrijke melen kan het ook gebruikt worden voor het bakken van brood. Koel, droog en gesloten bewaren.
Allergenen
Geen.
Ingrediรซnten
100% Rijstmeel biologisch.
Voedingswaarde per 100 g, vitaminen en mineralen % ADH per 100 g*
Energie 1442 kJ / 344 kcal
Vet 2.2 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 71.5 g
waarvan suikers 0 g
Vezels 4.3 g
Eiwitten 7.5 g
Zout 0.02 g
* ADH: aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
KlantenService