Kotobuki Rooibos Amanprana
39,95 โฌ
Kotobuki Rooibos: Amanprana Rooibos "Kotobuki" thee wordt gewonnen uit de hele, jongste en fijnste blaadjes van de Aspalathus linearis uit Zuid Afrika.
39,95 โฌ
Kotobuki Rooibos: Amanprana Rooibos "Kotobuki" thee wordt gewonnen uit de hele, jongste en fijnste blaadjes van de Aspalathus linearis uit Zuid Afrika.
Kotobuki Rooibos: Amanprana Rooibos "Kotobuki" thee wordt gewonnen uit de hele, jongste en fijnste blaadjes van de Aspalathus linearis uit Zuid Afrika.
Ingrediรซnten: 100% Kotobuki Rooibos* thee uit Zuid-Afrika.
Amanprana per 100g | Kotobuki Rooibos |
ORAC | 79.900 |
Cathechins total | 1.055 mg |
Epigallocatechin gallate (EGCG) | 171 mg |
Epigallocatechin | 307 mg |
Epicatechin gallate | 100 mg |
Epicatechin | 277 mg |
Gallocatechin gallate | 100 mg |
Catechin gallate | 100 mg |
Proteins | 15 types incl 8+2 essential |
L-theanine | 38 mg |
Theine (caffeine) | 0,4 g |
Tannins | Nearly none |
*BE-BIO-02 | |
Keizerlijke "Kotobuki" thee voor smaak en voedingstoffen Amanprana inspireerde haar keizerlijke "Kotobuki" thees op de unieke traditionele Japanse productie van Matcha. Net zoals de Zen-Boeddhisten dat eeuwen geleden al deden. We creรซerden 3 keizerlijke "Kotobuki" thees: Matcha, Rooibos en Earl Grey. Amanprana "Kotobuki" thee wordt gewonnen uit de hele, jongste en fijnste blaadjes van de Camelia sinensis uit Japan (Matcha), de Aspalathus linearis uit Zuid Afrika (Rooibos), Darjeeling van eerste pluk en Assam van eerste pluk uit India (Earl Grey). De nerven worden vakkundig verwijderd en het blad wordt op granietmolens traag vermalen tot een ultrafijn theepoeder. Dit gebeurt met slechts 40g per uur en met behoud van kwaliteit, smaak en nutriรซnten.
137 maal meer EGCG-catechinen in Kotobuki Matcha dan in groene thee
Bij moderne groene-, Earl Grey- of Rooibos-thee blijft 85% van de voedingstoffen in het theezakje zitten. Bij de traditionele "Kotobuki" thees van Amanprana drinken we als het ware het hele blad. Dat maakt de keizerlijke "Kotobuki" thee nog vele malen gezonder dan andere thee. Je drinkt een veelvoud van de voedingstoffen en je drinkt het geheel (holistische consumptie). Kotobuki Matcha bevat bijvoorbeeld 137 keer meer EGCG-catechinen als bijvoorbeeld groene thee. Omdat we ook naar de hoogste kwaliteit streven is de smaak subliem. Top.
Kotobuki voor kwaliteit, smaak en voedingswaarde
Kotobuki betekent in het Japans 'lang leven'. Amanprana koos bewust voor de allerbeste verhouding kwaliteit / smaak / voedingswaarde. 'Laat voeding je medicijn zijn en je medicijn je voeding' - deze uitspraak van Hippocrates draagt Amanprana hoog in het vaandel. De vermalen blaadjes van Matcha, Rooibos en Earl Grey zijn supervoeding. Het niveau aan antioxidanten, uitgedrukt in ORAC, is buitengewoon hoog. De polyfenolen (waaronder catechinen) zijn de grootste groep beschermstoffen in onze voeding. Catechinen zijn rijkelijk aanwezig in Kotobuki thee. De keizerlijke 'Kotobuki' thee bevat eveneens carotenen, vitamine E, vezels, mineralen, tanninen, 15 ร 17 soorten eiwitten (waarvan alle essentiรซle eiwitten) en nog veel meer, en dat proef je.
Kotobuki Matcha en Kotobuki Earl Grey bevatten een combinatie van L-theanine en cafeรฏne. Deze combinatie zorgt voor alertheid en een focus zonder opgejaagd te zijn. Cafeรฏne in thee, ook wel theรฏne genoemd, geeft zijn "booster" langzaam vrij. Kotobuki Rooibos bevat ook L-theanine, maar heel weinig cafeรฏne. Alertheid zonder cafeรฏne dus.
KlantenService