Jeneverbessen Rode Pilaren
2,50 €
Jeneverbessen - Juniperus communis
2,50 €
Jeneverbessen - Juniperus communis
Jeneverbessen - Juniperus communis
Traditioneel is het kruiden van zuurkool met jeneverbes. In de berggebieden van Italië, Frankrijk en Duitsland wordt het gebruikt bij de bereiding van wildgerechten. Het heeft daarin een neutraliserende werking. Andere toepassingsmogelijkheden zijn: marinades, gevogelte, sauzen, ragout en paté. Kneus de bessen voor gebruik en laat ze meestoven.
Land van herkomst:
Kroatië
Gebruik van Jeneverbessen
Voor nog meer smaak kan je de jeneverbessen kneuzen of malen vlak voor gebruik.
Elke dag bessen kauwen, beginnen met 1 per dag, elke dag 1 meer tot 12, dan terug afbouwen.
Jeneverbes niet langer dan 4 weken gebruiken zonder een arts te raadplegen.
Niet gebruiken bij nieraandoeningen.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding.
KlantenService