Kerrie India Rode Pilaren
2,00 €
De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijngesneden ui, en daarna pas aan de groenten of het vlees wordt toegevoegd.
2,00 €
De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijngesneden ui, en daarna pas aan de groenten of het vlees wordt toegevoegd.
De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijngesneden ui, en daarna pas aan de groenten of het vlees wordt toegevoegd.
Ingredienten:
Koenjit, korianderzaad, gember, peper zwart, piment, cardamom, cayenne, kruidnagel, karwijzaad.
Omschrijving:
Deze pittige kerrie volgens Indiaas recept wordt onder andere gebruikt in salades van kip en fruit, soepen, gehakt, vlees, sauzen en Indische gerechten.
Waarschuwing:
Bevat mosterd
KlantenService