Komijnzaad gemalen Rode Pilaren
3,75 €
Komijnpoeder is uitstekend toepasbaar in Mexicaanse of Indiase gerechten en ook in gerechten voor de grill of barbecue. Ook in curry’s, stoofschotels, chili, couscous of lamsvlees. Naar smaak doseren.
3,75 €
Komijnpoeder is uitstekend toepasbaar in Mexicaanse of Indiase gerechten en ook in gerechten voor de grill of barbecue. Ook in curry’s, stoofschotels, chili, couscous of lamsvlees. Naar smaak doseren.
Cuminum cyminum L.
Vooral de "zaadjes" van komijn worden gebruikt. Deze hebben een heel sterk aroma dat zich beter ontwikkelt als ze voor gebruik even in een droge pan geroosterd en stukgewreven worden. In Nederland is gemalen komijnzaad ook wel bekend als 'djinten' of 'djintan', een verbastering (of oude schrijfwijze) van de Indonesische naam voor komijn 'jintan'.Komijn heeft een erg kenmerkende aromatische geur met noot-peperachtige smaak
KlantenService