Kummel Karwij heel Rode Pilaren
2,50 €
Kummelzaad/Karwijzaad zorgt onder meer voor de specifieke smaak van roggebrood en hartig gebak. Karwijzaad wordt verder ook gebruikt in koolschotels, zuurkoolsoep, suddergerechten.
2,50 €
Kummelzaad/Karwijzaad zorgt onder meer voor de specifieke smaak van roggebrood en hartig gebak. Karwijzaad wordt verder ook gebruikt in koolschotels, zuurkoolsoep, suddergerechten.
Kummelzaad/Karwijzaad zorgt onder meer voor de specifieke smaak van roggebrood en hartig gebak. Karwijzaad wordt verder ook gebruikt in koolschotels, zuurkoolsoep, suddergerechten.
Karwijzaad is licht gebogen, terwijl komijnzaden recht zijn. Door de overeenkomst in smaak ( warm, kruidig, anijsachtig ) zijn beide kruiden in gerechten wel als vervanger voor elkaar te gebruiken, maar de smaak van karwij is grofweg dubbel zo sterk als van komijn, en daarom moet karwij in ongeveer de halve hoeveelheden van komijn worden toegepast.
KlantenService