Peper gemalen zwart Rode Pilaren
2,50 €
Zwarte peper versterkt de smaak van bijvoorbeeld vlees, en geeft een pittige smaak aan soep en puree. Zwarte peper wordt ook (met mate) in sommige gebaksoorten gebruikt, bijvoorbeeld in pepernoten
2,50 €
Zwarte peper versterkt de smaak van bijvoorbeeld vlees, en geeft een pittige smaak aan soep en puree. Zwarte peper wordt ook (met mate) in sommige gebaksoorten gebruikt, bijvoorbeeld in pepernoten
Zwarte peper versterkt de smaak van bijvoorbeeld vlees, en geeft een pittige smaak aan soep en puree. Zwarte peper wordt ook (met mate) in sommige gebaksoorten gebruikt, bijvoorbeeld in pepernoten
Peper zwart gemalen
Piper nigrum
Omschrijving
Zwarte, groene en witte peper zijn allemaal afkomstig van de bessen van Piper nigrum, de “gewone” peper. Men oogst ze in verschillende stadia van rijpheid en bewerkt ze op verschillende manieren. Witte peper is een peperkorrel zonder buitenvliesje. Deze smaakt wat scherper dan zwarte peper. Bij zwarte peperkorrels zit en nog een vliesje om heen.
KlantenService