Peper korrels wit Rode Pilaren
3,00 €
Witte peper kan in vrijwel elk gerecht verwerkt worden. Het versterkt de smaak van bijvoorbeeld vlees. Witte peper is hetzelfde als zwarte peper maar dan zonder het zwarte vliesje.
3,00 €
Witte peper kan in vrijwel elk gerecht verwerkt worden. Het versterkt de smaak van bijvoorbeeld vlees. Witte peper is hetzelfde als zwarte peper maar dan zonder het zwarte vliesje.
Witte peper kan in vrijwel elk gerecht verwerkt worden. Het versterkt de smaak van bijvoorbeeld vlees. Witte peper is hetzelfde als zwarte peper maar dan zonder het zwarte vliesje.
Peper korrel wit
Piper nigrum
Omschrijving
Zwarte, groene en witte peper zijn allemaal afkomstig van de bessen van Piper nigrum, de “gewone” peper. Men oogst ze in verschillende stadia van rijpheid en bewerkt ze op verschillende manieren. Witte peper is een peperkorrel zonder buitenvliesje. Deze smaakt wat scherper dan zwarte peper. Bij zwarte peperkorrels zit en nog een vliesje om heen.
KlantenService