Thijm Rode Pilaren

2,00

Thijm wordt veel gebruikt in de Provencaalse en Griekse keuken. Dankzij  het zoetige, sterke aroma geschikt voor het kruiden van groenten, vlees, vis en sauzen.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Thijm wordt veel gebruikt in de Provencaalse en Griekse keuken. Dankzij het zoetige, sterke aroma geschikt voor het kruiden van groente, vis, vlees en sauzen. Toegepast in pittige bouillons, soepen en stoofgerechten.

Thijm bevat de stof thymol, die goed is voor de luchtwegen

Thijm, thymus vulgares

Thijm wordt veel gebruikt in de Provencaalse en Griekse keuken. Dankzij  het zoetige, sterke aroma geschikt voor het kruiden van groenten, vlees, vis en sauzen.

Gebruik van tijm in de keuken

  • Tijm is een vrij sterk kruid, dus begin je best met slechts een snuifje of twee zodat de smaak je gerecht niet overheerst.
  • Werkt goed met piment, chilipoeder, knoflook, nootmuskaat, oregano en paprikapoeder.

Thee van tijm

  • Gebruik 2 theelepels tijm per kop heet water
  • 5 minuten laten trekken

Je kan meerdere koppen per dag drinken.

Schrijf uw recensie

Thijm Rode Pilaren

Thijm Rode Pilaren

Thijm wordt veel gebruikt in de Provencaalse en Griekse keuken. Dankzij  het zoetige, sterke aroma geschikt voor het kruiden van groenten, vlees, vis en sauzen.

Schrijf uw recensie

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product