Thijm Rode Pilaren
2,00 €
Thijm wordt veel gebruikt in de Provencaalse en Griekse keuken. Dankzij het zoetige, sterke aroma geschikt voor het kruiden van groenten, vlees, vis en sauzen.
2,00 €
Thijm wordt veel gebruikt in de Provencaalse en Griekse keuken. Dankzij het zoetige, sterke aroma geschikt voor het kruiden van groenten, vlees, vis en sauzen.
Thijm wordt veel gebruikt in de Provencaalse en Griekse keuken. Dankzij het zoetige, sterke aroma geschikt voor het kruiden van groente, vis, vlees en sauzen. Toegepast in pittige bouillons, soepen en stoofgerechten.
Thijm bevat de stof thymol, die goed is voor de luchtwegen
Thijm, thymus vulgares
Thijm wordt veel gebruikt in de Provencaalse en Griekse keuken. Dankzij het zoetige, sterke aroma geschikt voor het kruiden van groenten, vlees, vis en sauzen.
Je kan meerdere koppen per dag drinken.
KlantenService