Quinoameel Bio Mattisson
6,95 €
6,95 €
Quinoameel is geen graansoort maar een plant. Quinoameel wordt gemaakt van de zaden van de plant en bevat geen gluten. Hoewel zij geen graan zijn, kunnen deze wel gemakkelijk als graan bewerkt worden.
Land van herkomst: Peru
Gebruik en bewaren
Quinoameel kan gebruikt worden voor het bakken van pannenkoeken, koekjes en poffertjes. In combinatie met andere glutenrijke melen kan het ook gebruikt worden voor het bakken van brood. Koel, droog en gesloten bewaren.
Allergenen
Kan Sporen van Gluten bevatten, kan Sporen van Tarwe bevatten, kan Sporen van Rogge bevatten.
Ingrediënten
100% Quinoameel biologisch.
Voedingswaarde per 100 g, vitaminen en mineralen % ADH per 100 g*
Energie 1460 kJ / 350 kcal
Vet 5.7 g
waarvan verzadigd 0.7 g
Koolhydraten 54.7 g
waarvan suikers 1.4 g
Vezels 5.1 g
Eiwitten 14.2 g
Zout 0.01 g
* ADH: aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
KlantenService