Welkom inloggen of registreren
Winkelwagen
Geen producten
0,00 € Verzending 0,00 € Totaal
Winkelwagen Afrekenen
Categorieën
Recepten (432)
Huid Tips (109)
Thee ideeën (6)
Info (251)
Rineke Dijkinga (189)
Alka Vitea (13)
Haar Tips (19)
Orangefit (27)
Social Media (194)
Noets (12)
Nieuwsbrief (17)
Activiteiten (9)
Winkels (4)
Vacatures (1)
Sorteer op -- Prijs: oplopend Prijs: aflopend Product naam: A tot Z Product naam: Z tot A Op voorraad
Toon: 12 24 60 Producten per pagina
Artikelen: 12 24 60
Jeneverbessen - Juniperus communis
Kamille - Matricaria recutita
Kaneel - Cinnamomum zeylanicum
Vooral de "zaadjes" van komijn worden gebruikt. Deze hebben een heel sterk aroma dat zich beter ontwikkelt als ze voor gebruik even in een droge pan geroosterd en stukgewreven worden.
Koriander (Coriandrum sativum) is een plant uit de schermbloemenfamilie (Apiaceae). De plant wordt ook wel 'ketoembar', 'coander' of 'wantsenkruid' genoemd. Gemalen korianderzaad is een specerij die in veel verschillende keukens wordt gebruikt.
Kruidnagel is een in de keuken gebruikte specerij met een zeer overheersende smaak. Kruidnagels zijn de gedroogde, nog gesloten bloemknoppen van de kruidnagelboom..
Gedroogde laurier wordt veel gebruikt in de Franse en mediterrane keuken, waaronder de Franse bouillabaisse en bouquet garni. Gebruik laurier als kruidenbouillon.
Met de geur en smaak van Lavendel droom je weg en vergeet je je dagelijkse beslommeringen.
Maretak - Viscum album
Marjolein (Marjoraan) heeft een licht kruidig aroma en smaakt zoetig en een beetje naar munt. Marjolein is bijzonder lekker bij alle soorten vlees, zoals kip, kalkoen, wild, lamsvlees, varkensvlees, vleesbrood en worst.
Nootmuskaat heel - Myristica fragrans
Rode Pilaren™ © 2020 - All Rights Reserved. Drogisterij keten in Zeeland : Goes, Middelburg, Vlissingen en Brabant : Bergen op Zoom
KlantenService