Welkom inloggen of registreren
Winkelwagen
Geen producten
0,00 € Verzending 0,00 € Totaal
Winkelwagen Afrekenen
Categorieën
Recepten (433)
Huid Tips (109)
Thee ideeën (6)
Info (252)
Rineke Dijkinga (189)
Alka Vitea (13)
Haar Tips (19)
Orangefit (27)
Social Media (194)
Noets (12)
Nieuwsbrief (17)
Activiteiten (9)
Winkels (4)
Vacatures (1)
Sorteer op -- Prijs: oplopend Prijs: aflopend Product naam: A tot Z Product naam: Z tot A Op voorraad
Toon: 12 24 60 Producten per pagina
Artikelen: 12 24 60
Bonenkruid geeft de zo herkenbare smaak van herbs de provence of provençaalse kruiden. De smaak en het aroma is een subtiele mengeling van marjolein, munt en tijm.
Deze citroenpeper is een frisse, kruidige mix die heerlijk is bij het kruiden van vis, mosselen, tonijn en gamba’s. Citroenpeper wordt ook veel gebruikt bij kip, vlees, (wok)groenten maar ook als smaakmaker bij roomkaas, boter, visragout en roomsaus.
Sesamzaadjes worden zowel gepeld als ongepeld verkocht, vaak ook geroosterd. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt ter verfijning van brood en gebak en voor het kruiden van vele soorten gerechten.
Kardemom is familie van de gemeber. De smaak van kardemom is te omschrijven als zoet met een hint naar bergamot, citroen en kamfer en de reuk is scherp.
Dilletoppen zijn de mooiste blaadjes en deze zijn rijk aan vitamine C. De smaak van dille is een combinatie van selderij, anijs en peterselie. Dille wordt veel gebruikt in soepen, sauzen en uiteraard bij visgerechten.
Voeg foelie toe aan zoete desserts zoals pudding en rijstpap maar ook aan hartige gerechten zoals vis, stoofvlees, soepen, sauzen en bechamelsaus. De beste vleesgerechten bevatten foelie in plaats van nootmuskaat
Foelie is het omhulsel (zogenoemde zaadrok) van de nootmuskaat. Het heeft een warm, aromatisch, fijne en subtiele smaak met een citroenachtige zoetheid en een zer krachtige bitterheid. Foelie kan je toevoegen aan zowel hartige als zoete gerechten.
Gember past in tal van gerechten. Het geeft een intense en scherpe smaak en geur. Over het algemeen kan men zeggen; dat in Europa gember meer gebruikt wordt in zoete producten, terwijl de Oosterse keuken het vaker gebruikt in hartige producten.
Wordt onder andere gebruikt voor het inmaken van augurken, uitjes en komkommer in het zuur.
Deze Bengaalse kerrie of curry is een beetje zoetig van smaak en zeer geschikt om een Bengaalse viscurry mee te bereiden. Bak je kerrie eerst heet met bijvoorbeeld een fijngesneden ui en voeg het daarna pas aan de groenten of het vlees toe.
Onze Engelse gele curry/kerriepoeder is zeer geschikt om een heerlijke curry te maken. De smaak is zacht en kruidig te noemen.
De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijngesneden ui, en daarna pas aan de groenten of het vlees wordt toegevoegd.
Rode Pilaren™ © 2020 - All Rights Reserved. Drogisterij keten in Zeeland : Goes, Middelburg, Vlissingen en Brabant : Bergen op Zoom
KlantenService