Welkom inloggen of registreren
Winkelwagen
Geen producten
0,00 € Verzending 0,00 € Totaal
Winkelwagen Afrekenen
Categorieën
Recepten (432)
Huid Tips (109)
Thee ideeën (6)
Info (251)
Rineke Dijkinga (189)
Alka Vitea (13)
Haar Tips (19)
Orangefit (27)
Social Media (194)
Noets (12)
Nieuwsbrief (17)
Activiteiten (9)
Winkels (4)
Vacatures (1)
Sorteer op -- Prijs: oplopend Prijs: aflopend Product naam: A tot Z Product naam: Z tot A Op voorraad
Toon: 12 24 60 Producten per pagina
Artikelen: 12 24 60
Met onze koekkruiden geef je snel en makkelijk een heerlijke warme, kruidige en winterse smaak toe. De koekkruiden kun je gebruiken bij kruidkoek, koffiegebak, taarten, muffins, en krentenbrood. Probeer het maar en ervaar de authentieke smaak.
Komijnpoeder is uitstekend toepasbaar in Mexicaanse of Indiase gerechten en ook in gerechten voor de grill of barbecue. Ook in curry’s, stoofschotels, chili, couscous of lamsvlees. Naar smaak doseren.
Kruidnagel is een in de keuken veel gebruikt specerij met een uitgesproken smaak. Kruidnagels zijn de gedroogde, nog gesloten bloemknoppen van de kruidnagelboom.
Kummelzaad/Karwijzaad zorgt onder meer voor de specifieke smaak van roggebrood en hartig gebak. Karwijzaad wordt verder ook gebruikt in koolschotels, zuurkoolsoep, suddergerechten.
Linde (Tilia) is een geslacht van bomen uit de kaasjeskruidfamilie (Malvaceae). De soorten van dit geslacht komen voor op het noordelijk halfrond in Europa, Noord-Amerika en Azië.
Meidoorn (Crataegus) is een geslacht uit de rozenfamilie (Rosaceae). Het geslacht wordt ook wel haagdoorn of steendoorn genoemd. Het zijn struiken die van nature in Europa, Noord-Amerika, Azië en Noord-Afrika voorkomen. Sommige soorten komen ook als boom voor.
Mosterdzaad wordt gebruikt voor het maken van mosterd, instoofpotten, roomkaas. In de Indische keuken wordt voor het gebruik in gerechten bruin mosterdzaad verhit om een nootachtige smaak te geven. De hele zaadjes geven in vergelijking tot andere specerijen weinig geur af. Mosterdzaad is een van de meest gebruikte inmaakkruiden voor onder andere augurken...
Zwarte peper versterkt de smaak van bijvoorbeeld vlees, en geeft een pittige smaak aan soep en puree. Zwarte peper wordt ook (met mate) in sommige gebaksoorten gebruikt, bijvoorbeeld in pepernoten
Witte peper kan in vrijwel elk gerecht verwerkt worden. Het versterkt de smaak van bijvoorbeeld vlees. Witte peper is hetzelfde als zwarte peper maar dan zonder het zwarte vliesje.
Peper kan in vrijwel elk gerecht verwerkt worden. Het versterkt de smaak van bijvoorbeeld vlees, en geeft een pittige smaak aan soep en puree. Peper wordt ook (met mate) in sommige gebaksoorten gebruikt, bijvoorbeeld in pepernoten
Peterselie heeft een zuivere, licht pittige en aardachtige smaak. Het krachtige en heerlijke kruid is op veel manieren toepasbaar. Gebruik het bij salades, soepen en sauzen.
Rode Pilaren™ © 2020 - All Rights Reserved. Drogisterij keten in Zeeland : Goes, Middelburg, Vlissingen en Brabant : Bergen op Zoom
KlantenService